E-motive Logo

E-motive: Voor een objectief, vakkundig en professioneel advies. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders. 

Een vakkundig en professioneel advies bij de aanschaf van een elektrische scooter of fiets kunt u krijgen bij E-motive. Wij adviseren u uitgebreid over ons assortiment. Particulieren en zakelijke rijders kunnen bij ons ook terecht over accu's en accessoires. 

Zo ontvingen wij een recensie over ons advies van Kees Post, Management gemeente Den Haag:
"Eric Panhuijzen overtreft zichzelf in het leveren van betrouwbare producten. Hij is zeer betrokken bij het gehele proces. Geeft betrouwbaar advies en denkt mee in veranderingsprocessen. Zoekt u een duurzaam en zeer kwalitatief product, dan moet u bij E-motive zijn."

Advies voor particuliere rijders
Jong en oud schaffen bij ons een elektrische scooter aan. Particulieren die een elektrische scooter aanschaffen voor de fun of woon / werkverkeer, maar ook ouderen die elektrisch vervoer aanschaffen ter bevorderingvan de mobiliteit. Bent u dus als particulier op zoek naar een elektrische scooter of fiets, kom dan eerst eens naar de showroom van E-motive. Gegarandeerd dat u met een goed gevoel veilige en plezierige kilometers zult maken. 

Advies voor zakelijke rijders

 • Ondersteuning op projectbasis bij het opstellen van beleid duurzaam vervoer.
 • Uw organisatie wenst, in het kader van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, duurzaam vervoer in het beleid van de organisatie op te nemen? E-motive kan u hierin ondersteunen en adviseren.

 • Op projectbasis implementeren van het geformuleerde beleid duurzaam vervoer.

  Uw organisatie heeft duurzaam beleid geformuleerd, maar zou graag ondersteuning en advies willen hebben bij de implementatie van dit beleid. Ook hierin is E-motive u graag van dienst. Op basis van onze ervaring en expertise leveren wij de volgende ondersteuning bij de aanschaf van elektrische vervoersmiddelen:

  • Advisering welk type elektrisch voertuig het best past bij de wensen van uw organisatie;
  • Lease-offertes aanvragen en uitonderhandelen;
  • Verzorgen van demodagen/opstapdagen van diverse elektrische voertuigen;
  • Levering van e-scooters en e-bikes.

Kom eens langs in onze showroom of bel ons voor een afspraak. Wij komen graag naar u toe. 

E-motive - Advies
E-motive - Advies