Ma-vr: 09:30 - 18:00 | za: 12:00 - 17:00

E-mail: info@e-motive.nl | Telefoon: 070 - 3070236


Over E-motive

E-motive is al 10 jaar specialist in elektrische scooters in de regio Haaglanden. Ook voor accu’s, accessoires en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Wij staan voor een objectief, vakkundig en professioneel advies, voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Door middel van het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer, voorziet E-motive u van deskundig advies en garanderen wij u topkwaliteit, plezier en veilige kilometers.

Wij richten ons op zowel jong als oud en zowel zakelijke als particuliere rijders. Van de aanschaf van een e-scooter voor woon-werkverkeer tot het bevorderen van de mobiliteit bij mindervaliden.

Voor de zakelijke markt ondersteunen wij als professional, in het kader van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), bij het opstellen van ‘beleid duurzaam vervoer’. Heeft uw organisatie duurzaam beleid geformuleerd en graag ondersteuning en advies willen hebben bij de implementatie van dit beleid? Ook hierin is E-motive u graag van dienst.

U bent van harte welkom in onze showroom met een zeer ruim assortiment aan e-scooters, waar wij u uitdagen een proefrit te maken.