Ma-vr: 09:30 - 18:00 | za: 12:00 - 17:00

E-mail: info@e-motive.nl | Telefoon: 070 - 3070236

E-motive - Nieuws
Niu M1 25/45 km/h Lente promotie 2019!

Om de lente te vieren lanceert NIU de M1 Lente promotie 2019.

 

De regiulieree verkoopprijs van de M1 is momenteel € 2.249,00. Zolang de voorraad strekt zal de M1 echter gedurende de lente te koop worden aangeboden voor € 1.999,00!

Haast u want ook hier geldt, zolang de voorraad strekt, dus op=op!

Voor meer informatie over de M1 klik hier.

De makelaar en zijn NIU!

Björn van Leeuwen van Lex van Leeuwen NVM Makelaars ervaart dagelijks het gemak van zijn NIU N1S.

Het autoverkeer in en rond Den Haag neemt eerder toe dan af. De gevolgen in de stad zijn dagelijks waarneembaar. Overal opstoppingen, waardoor er met de auto geen doorkomen aan is. Björn van Leeuwen, eigenaar van Lex van leeuwen NVM Makelaars liep hier ook dagelijks tegen aan en zocht een alternatief. De oplossing? Een scooter en met oog op het milieu, bij voorkeur een elektrische. Al snel kwam hij uit bij E-motive, de specialist wanneer het elektrische scooters betreft en liet zich zich hier uitvoerig voorlichten. De keuze viel uiteindelijk op de NIU N1S omdat deze scooter hem het beste beviel.

Nu rijdt Björn dagelijks op zijn NIU door Den Haag en maakt hij bij hoge uitzondeing nog gebruik van de auto. "Ik zou niet meer zonder deze scooter willen. Ik bespaar tijd en kosten en binnenkort bespaar ik ook nog eens op de energiekosten omdat wij zonnepanelen op ons pand krijgen". Kortom, Björn ervaart alleen maar voordelen; kostenbesparing, tijdwinst en zeker niet onbelangrijk, hij profiteert ook nog eens van de fiscale subsidies op een elektrische scooter.

Meer weten? E-motive helpt u graag!

 

Gemeente Leiden stapt over op Silence scooter.

Medewerkers van de gemeente Leiden gaan vanaf nu op pad met Silence scooters!

Na uitvoerig testen heeft de wagenparkbeheerder van de gemeente Leiden, Cluster Beheer, gekozen voor de Silence scooter als opvolger van de huidige elektrische scooters. Men was met name onder de indruk van de rijkwaliteiten en de actieradius van de Silence.

De scooters zijn uitgerust met een 4 kWh accu, welke borg staat voor een actieradius van ongeveer 150 km!

Wij wensen de berjders veel veilige kilometers!

 

NIU U Pro en M+

KLanten zijn zeer enthousiast over de rijeigenschappen van de NIU U Pro en de NIU M+.

De parkeerkosten in de steden lopen op en de verkeersdrukte is ook een doorn in het oog. Met de komst van meer elektrische auto's wordt de CO2 uitstoot weliswaar gereduceerd, maar niet de fijnstof uitstoot! Des te meer reden om te kiezen voor een elktrische scooter want daarmee reduceert men wel degelijk de fijnstof uitstoot.

E-motive heeft een ruim assortiment e-scooters, waaronder een collectie NIU scooters. Zeker voor in de stad zijn de NIU U Pro en de NIU M+ zeer fijne scooters. De U is superlicht en daarmee ook heel geschikt om mee te nemen in camper of caravan. De M+ is een handzame scooter en geschikt voor 2 personen. In combinatie met een flinke actieradius maakt  dit een top-scooter.

Proefrit? Maak een afspraak en kom het zelf ervaren.