E-motive Logo

NIU N-serie/M- serie, de slimme e-scooter

Lithium-Ion Revolutie, een ongelooflijk lichte accu voor meer bereik
De NIU M- en N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door het geringe gewicht kan je de NIU accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis.

BOSCH + FOC Aandrijving
NIU sloeg de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS tweevoudig remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer je afremt, wordt de accu dus opgeladen.

NIU APP, Real-time Intelligentie
GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter

De NIU APP maakt het mogelijk de status van de N- en M-Series in real-time te bekijken. Ook als de scooter uit het zicht staat, kunt je gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarnaast kun je in een oogwenk zien hoeveel accucapaciteit er over is, de recente ritten bekijken, onmiddellijke updates verkrijgen met betrekking tot mogelijke defecten van de scooter, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele swipes over het scherm van de app... en dit is nog maar het begin.

Naar de webshop
E-motive - NIU N-serie/M- serie, de slimme e-scooter
E-motive - NIU N-serie/M- serie, de slimme e-scooter