E-motive Logo

E-motive: dé adviseur voor elektrisch zakelijk rijden. 

E-motive is inmiddels voor vele ondernemers de adviseur en leverancier als het gaat om elektrisch zakelijk rijden. Makelaars, schoonmaakbedrijven, banken en horecagelegenheden maken al gebruik van onze diensten. 

Bent u als ondernemer aan het overwegen om een zakelijke scooter aan te schaffen? E-motive heeft een groot assortiment aan elektrische twee- en driewielers die voor elke type onderneming ingezet kan worden. Elektrisch rijden bespaart u enorme kosten op de (middel)lange termijn. Ook is de aanschaf van een zakelijke scooter ook nog eens voordelig, omdat u gebruik kan maken van een subsidie- en fiscale regeling. 

Bent u die ondernemer die elektrisch rijden wilt doorvoeren? Wilt u eens alle voordelen van elektrisch rijden specifiek op een rijtje hebben staan, inclusief een besparingsoverzicht? Neem dan eens contact op met E-motive. Gegarandeerd dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe zakelijke scooter. 

E-motive is tevens het kenniscentrum op het gebied van informatie rond eventuele subsidies bij de aanschaf van een elektrisch voertuig. De overheid is nauw betrokken bij de ontwikkelingen van elektrisch vervoer en stimuleert het gebruik van deze voertuigen. Wilt u meer informatie over subsidies en elektrisch rijden? Neemt u dan eens contact met ons op.