Ma-vr: 09:30 - 18:00 | za: 12:00 - 17:00

E-mail: info@e-motive.nl | Telefoon: 070 - 3070236

E-motive - De adviseur en leverancier als het gaat om elektrisch zakelijk rijden

Zakelijk

E-motive is inmiddels voor vele ondernemers dé adviseur en leverancier als het gaat om elektrisch zakelijk rijden.

Recensie:

Zo ontvingen wij onlangs een recensie van de gemeente Den Haag, aan wie wij ruim 80 scooters hebben geleverd:
"Eric Panhuijzen overtreft zichzelf in het leveren van betrouwbare producten. Hij is zeer betrokken bij het gehele proces. Geeft betrouwbaar advies en denkt mee in veranderingsprocessen. Zoekt u een duurzaam en zeer kwalitatief product, dan moet u bij E-motive zijn."

Bent u als ondernemer aan het overwegen om een zakelijke scooter aan te schaffen? E-motive heeft een groot assortiment aan elektrische twee- en driewielers die voor elk type onderneming ingezet kan worden. Elektrisch rijden bespaart u enorme kosten op de (middel)lange termijn. Ook is de aanschaf van een zakelijke scooter voordelig, omdat u gebruik kan maken van een subsidies en/of fiscale regelingen.

Bent u de ondernemer die elektrisch rijden wilt doorvoeren binnen uw organisatie? Wilt u eens alle voordelen van elektrisch rijden specifiek op een rijtje hebben staan, inclusief een besparingsoverzicht? Neem dan eens contact op met E-motive. Gegarandeerd dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe zakelijke scooter(s).

E-motive is tevens het kenniscentrum op het gebied van informatie rond eventuele subsidies bij de aanschaf van een elektrisch voertuig. De overheid is nauw betrokken bij de ontwikkelingen van elektrisch vervoer en stimuleert het gebruik van deze voertuigen. Wilt u meer informatie over subsidies en elektrisch rijden? Neemt u dan eens contact met ons op.

Contactformulier

Vul een naam in!
Vul een bedrijfsnaam in!
Vul een geldig e-mailadres in!
Vul een geldig telefoonnummer in!
Vul een opmerking of vraag in!